Arama

Hakkımızda

Yayın İlkeleri

 

 
MİSYONUMUZ (Kuruluş Amacımız)
 

 

1- Modern teknolojinin sunduğu imkanlardan yararlanarak Çaybaşı'nın ve Çaybaşılıların sesini ve gücünü tüm dünyaya duyurmak suretiyle ilçemizin tanıtımına ve markalaşmasına katkı sağlamak,

 

2- Çaybaşı'nın sahip olduğu kültürel, doğal, ekonomik ve beşeri potansiyelinin en iyi şekilde değerlendirilerek ortak hedeflere yöneltilmesine ortam hazırlamak ve bu hususta esas sorumluluk sahibi olan yetkililere gönüllü katkı sağlamak,

 

3- Gerek Çaybaşı'nda ve gerekse Türkiye ve dünyanın dört bir yanında yaşayan hemşehrilerimiz arasında sağlam bir iletişim köprüsü kurarak birbirlerini tanımalarını, birbirlerinin sevinç ve üzüntülerine ortak olmalarını ve memleketleri ile bağlarını canlı tutmalarını sağlamak.

 

 

VİZYONUMUZ (Erişmek İstediğimiz Nokta)

 

Ordu'nun en başarılı ilçe sitesi olmak.

 

 

 

YAYIN İLKELERİ VE ETİK DEĞERLERİMİZ

 

Vatandaş odaklılık (vatandaş memnuniyeti)

 

Sürekli gelişim,

 

Doğru, tarafsız ve güvenilir habercilik,

 

Haberin zamanında verilmesi,

 

Din, dil, ırk, siyasi düşünce ve diğer temel hak ve hürriyetlere saygı,

 

Kişilik haklarına, cevap hakkına ve özel hayata saygı.

 
 
TELİF KURALLARI VE KÖŞE YAZARLIĞI
 
 
1- Sitemizde köşe yazarlığı yapmak isteyenlerin, meslek ve eğitim bilgilerini (kısa) ve ilk köşe yazılarını [email protected] mail adresine göndermelerini bekliyoruz.
 
2- Sitemizde yazarlık tamamen gönüllülük esasına dayanmakta olup, köşe yazısı, makale ve denemeler için telif ücreti yada başka adlar altında herhangi bir ödeme yapılmaz.
 
3- Köşe yazısı, makale yada denemeyi gönderen kişi, gönderdiği eserin telif hakkının kendisinde olduğunu taahhüt etmiş sayılır. Bu konuda üçüncü kişilerin ileri süreceği iddialara karşı hukuki sorumluluk, eseri gönderen kişiye aittir.
 
4- Gönderilen köşe yazısı, makale ve denemelerin, sitemizin yukarıda belirtilen yayın ilkeleri ve etik değerlere uygun olması gerekir.
 
5- Köşe yazarlarının ortalama 15 günde bir yeni yazı göndermesi esastır. Eski yazısının üzerinden iki ay geçmesine rağmen yeni yazı göndermeyen yazarın köşesi geçici olarak yayından kaldırılır. Yeni yazı gönderildiğinde, tekrar (eski yazılar dahil) yayına konulur.
 
6- Köşe yazılarının MS Word Times New Roman 12 Punto ölçeğine göre (imkan ölçüsünde) en az bir ve en çok iki sayfa olması esastır. Makale ve deneme yazıları için ise herhangi bir sayfa sınırlaması yoktur.
 
7- Sitemizde yayınlanan haber, köşe yazısı, deneme ve makaleler, caybasihaber.net şeklinde kaynak gösterilmek şartıyla alıntılanabilir. Başka bir referans metni kullanarak yada hiç kaynak göstermeksizin yapılan alıntılar ile ilgili olarak kanuni takip hakkı saklıdır.
 
İlginiz için teşekkür ederiz..
 
Yayın Kurulu
 
Çaybaşı Haber Ajansı
 
 
 
 
ad image
ad image